Utilización del grano de soja integral en la alimentación de cerdos en crecimiento

Authors

  • A. González Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Montevideo, Uruguay.
  • R. Bauza Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Montevideo, Uruguay.
  • O. Bentancur Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Montevideo, Uruguay.
  • C. Bratschi Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Montevideo, Uruguay.
  • A. Hirigoyen Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Montevideo, Uruguay.
  • R. Leivas Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Montevideo, Uruguay.
  • M. Vignolo Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Montevideo, Uruguay.
  • G. Arias Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Montevideo, Uruguay.
  • S. Furtado Universidad de la República, Facultad de Agronomía, Montevideo, Uruguay.

DOI:

https://doi.org/10.31285/AGRO.14.881

Downloads

Download data is not yet available.

Published

2010-12-01

How to Cite

1.
González A, Bauza R, Bentancur O, Bratschi C, Hirigoyen A, Leivas R, et al. Utilización del grano de soja integral en la alimentación de cerdos en crecimiento. Agrocienc Urug [Internet]. 2010 Dec. 1 [cited 2024 Apr. 28];14(3):204-. Available from: https://agrocienciauruguay.uy/index.php/agrociencia/article/view/881

Issue

Section

Abstracts
QR Code

Altmetric

Article metrics
Abstract views
Galley vies
PDF Views
HTML views
Other views

Most read articles by the same author(s)

1 2 3 > >>